Kenns Biler og Både

Billede 1: Hi-Star48

Kr. 899.000,-

Hi-Star 48

Diesel
1990
Attraktiv finansiering med eller uden udbetaling tilbydes! Stor og flot båd udbydes til salg, perfekt som flydende sommerhus eller som helårsbeboelse.

Er drømmen en båd med massere af plads, så er svaret på drømmen her. Her er tale om Hi-Star 48 som virkelig giver dig massere af plads og stor rummelighed. Båden har et kæmpe akterdæk hvor du nemt kan have en ekstra "dagligstue". Akterdækket er lukket godt af med hardtop og kaleche i siderne som gør du holder fint på varmen, i begge sider er der døre ud til siderne hvor du også meget nemt færdes da der er virkelig god plads.

I salonen er der også massere af plads, stor salon med luft til man kan færdes og være der. Går du mod bagenden af båden møder du akterkahytten/masterbedroom hvor du har en stor dobbeltkøje massere af skabsplads, toilet og så er der fjernsyn også.

Længere fremme i båden haves det store køkken/pantry her er der stort køleskab og induktionskogeplade, ovn, kombiovn og stor håndvask, overfor køkkenet er der en stor U-siddegruppe hvor hele familien kan sidde og få aftensmaden. Længere fremme i båden haves en god køje mere samt et badeværelse.

Båden er utrolig nem at sejle trods sin størrelse grundet bovpropel og hækthruster. Båden drives af 2 kraftfulde Caterpillar 3208 som i alt yder 850 HK og sikrer dig en fornuftig brændstofs økonomi.

Besigtigelse skal aftales da båden er i brug.

Udstyr:
- Ny landgangsbro med fjernbetjning
- Bovpropel
- Hækthruster
- 2 Oliefyre
- Flot teakdørk i hele båden indvendigt
- Nyere kantsyet tæppe i salon
- Nyere hynder i salon
- Nyere hynder på flybridge
- Ny Raymarine kortplotter på flybridge
- Ny autopilot
- Elektrisk ankerspil
- Stor badeplatform
- Varme på akterdæk
- Spejlrefleks vinduer
- Skibsbar
- Styring inde og på flybridge
- Brandslukker
- 2x fjernsyn
- Koldt og varmt vand
- Holding tank
- VHF
- 12V udtag
- Dør i styrbord side
- Nyere kaleche cirka 2 år
- Nye toiletter
- Og meget mere!