Kenns Biler og Både

Billede 1: FairlineTarga 40

Kr. 1.395.000,-

Fairline Targa 40

Diesel
2007
Attraktiv finansiering tilbydes! UDSTYRSBOMBE!

Veludstyret, elegant og stilfuld båd er hvad du får hvis valget falder på denne smukke Fairline 40 Targa!
Båden fremtoner i rigtig flot stand, båden har lige fået nye hynder i cockpit, stort service på motorerne, nye ruder i kaleche og meget mere!

Ideel familiebåd med massere af plads til familie og venner. Når du træder ombord på båden bemærker du hurtigt den store badeplatform med flot teakdæk, båden har en stor tendergarage med elektrisk spil og ruller til når du skal ud og sejle med børnene eller sejle til stranden.

Båden har en sublim indretning med dejlig stor cockpit som nemt rummer den store familie. Cockpittet fremtoner pænt og lyst med dejligt lysindfald fra de gode ruder i kalechen. I cockpittet har du herudover et køkken/pantry med grill, håndvask og køleskab.

Nede i salonen er der virkelig god luft og albuerum til aften hyggen på bådferierne. I styrbord side haves et dejligt stort pantry/køkken, her er der 2 håndvaske, kogeplade, kombiovn, stort køleskab og meget mere. Båden har herudover en dejlig agterkøje med 2 dejlige køjer, her er også god plads.

Længere fremme i båden haves badeværelset i styrbord side, her haves en dejlig drejbar brusenische, toilet, håndvask og god plads.
I stævnen er en dejlig dobbeltkøje med god plads.

Båden drives af 2x ferskvandskølede diesel Volvo Penta D6 motorer med 2x 350hk som i alt giver båden 700HK. Økonomisk sejlads. Drevene er Volvo DPH. Det har samlet sejlet omkring 850 timer.

Båden er utrolig nem og sejle grundet sidepower thruster for og bag! Bemærk modellen med variabel thrust som gør din havnemanøvering til en leg.

Båden er flot og velholdt og skal ses! Der er en masse fakturaer på hvad der er lavet de sidste mange år, som kan fremvises ved fysisk fremmøde.

Båden er meget veludstyret og har blandt andet

- Thruster for og bag sidepower med variabel thrust
- Køkken/pantry i cockpit
- Tenderbåd orginal
- Tendergarage med elektrisk spil og hjul til søsætning og optagning
- Teak dørk (ordnet i 2024)
- Nye hynder i cockpit (2024)
- Redningsflåde (2019)
- Camperkaleche, med nye ruder agter (2024)
- Elektrisk ankerspil
- Blåt lys indvendigt cockpit
- Solhynder (2024)
- VHF
- Kortplotter
- Landgangsbro elektrisk
- Bundmalet (2024)
- Autopilot
- Fjernsyn i pantry/køkken
- Fjernsyn i forkahyt
- Fjernsyn i agterste kahyt
- Stort køkken med kombiovn, kogeplade og køleskab
- Generator
- Badeværelse med toilet, drejbar brusenische
- Og meget mere!