Salg af nye & brugte både

Vores faste sortiment omfatter Yamarin, Fjordjollen, SunCraft, Pioner, Buster og Ranieri – Moderne både velegnede til alt fra en afslappende fisketur til spændende ferieeventyr eller en tur på vandet med vennerne.

Bådforhandler af nye og brugte både på Sjælland – Vi hjælper alle vores kunder med at udleve deres drøm på vandet.

Uanset om du søger en velholdt brugt eller en helt ny båd, så har vi altid et stort udvalg af forskellige typer. Har du en speciel type båd i tankerne, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har et omfattende netværk i både Danmark og Europa, som er klar til at hjælpe med at finde det du leder efter.

Alle vores salgsbåde gennemgår en grundig inspektion og klargøring, inden de sættes til salg.

Mangler du også til transporten af båden, så anbefaler vi Variant Bådtrailere. Vi fører hele Variants sortiment i trailere til transport, lige fra kano og kajak til de større både. Vi tilbyder naturligvis også finansiering på både nye og brugte både samt køb af bådtrailer. Vores finansieringsmuligheder tilbydes helt op til 3 millioner kroner, så det er kun fantasien der sætter grænserne.

Kontakt os gerne for flere detaljer eller hvis du har en båd i tankerne.

Nye både til salg

Salg af både

Vi fører et stort udvalg af brugte, såvel som nye både

Vi fører alt i nye Ranieri international både. Desuden har vi alt fra joller til yachts i vores afdeling for brugte både

Nye både til salg
demo5

Jolle eller yacht?

Om det er en jolle til fisketuren eller drømmeyachten er underordnet.

Køber du en brugt båd, er der mange penge at spare. Vi guider dig igennem hele købsprocesen og kan tilbyde dig en finansiering til en lav attraktiv rente

Brugte både til salg
demo5

Bådtrailere

Vi forhandler Variant Bådtrailere og giver dig gerne råd og vejledning til køb af en ny bådtrailer.

 

Variant Bådtrailere